Sokak hosszú évek kételyei-félelmei után szánják el magukat, hogy felkeressenek egy fogorvost, rászánjuk az időt, hogy meghallgassuk az Ön panaszait, kívánságait, felmérjük a fogászati állapotát és kezelési tervet javasoljunk. Mi az első konzultációs alkalomra is 1 órát szánunk, senkit nem szokásunk 10 perc után kitenni az ajtón.

Ha nem akut esetről van szó, ahol a fájdalom megszüntetése az elsődleges cél – állapotfelmérés történik. Ennek alkalmával előbb egy anamnézis űrlapot töltetünk ki, amin a kórelőzményeket, esetleges gyógyszerérzékenységeket jelöljük. Ez követően rögzítjük a fogászati státuszt; körültekintően ellenőrizzük a szájképleteket: a nyálkahártya, fogíny állapotát és természetesen a fogakat is.

A megfelelő diagnózis felállításához elengedhetetlen az alapos klinikai vizsgálat mellett jó minőségű radiológiai felvételek (röntgen, CBCT) elemzése. Amennyiben nem áll a páciens rendelkezésére 1-1,5 évnél nem régebbi panorámaröntgen felvétel, úgy ennek készítése elengedhetetlen a kezelések megkezdése előtt. Praxisunk a Radio Dental Extra röntgen- és CBCT központtal áll partneri kapcsolatban.

Időpontot foglalok