Csapatunk

Bejelentkezés

dr. Radánovics-Deáki Dóra

fogászati praxis menedzser, jogász

Dr. Radánovics-Deáki Dóra vagyok, az RNDentist családi fogászati rendelő tagjaként a praxis sikerét a háttérből igyekszem támogatni.

Diplomámat a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán szereztem, majd 3 év közigazgatásban eltöltött idő után jogi szakvizsgát tettem. A minisztériumi munka mellett kereskedelmi iskolapadba ültem, mindeközben pedig az akkori páromnak, ma már férjemnek köszönhetően egyre több ismeretre tettem szert a fogászati szektort érintően. 2018 nyarán, több mint 6 év jogi munkakörben eltöltött idővel a hátam mögött búcsút intettem a közigazgatásnak és immár okleveles fogászati praxis menedzserként igazgatom az RNDentist Fogászati Rendelőt. Emellett a DentOwl Academy fogászati asszisztenseknek és dentálhigiénikusoknak szóló képzéseinek akkreditációjában, szervezésében, lebonyolításában veszek részt.

A munkám örömmel tölt el és minden egyes megtett lépést, amely előre viszi a praxist, sikerként élek meg. Számomra is rendkívüli érzés, amikor a páciens arról számol be, hogy számára a rendelőnkben kapott fogpótlás a legnagyobb karácsonyi ajándék vagy a kedves kisiskolás páciensünk anyukája arról küld fényképet, hogy a leányzó épp fogorvosos gyurmával játszik otthon. A legnagyobb öröm mégis az, amikor meg tudunk teremteni egy olyan légkört a rendelőben, amelyben a páciensek (a körülmények, adott esetben a szuri ellenére) jól érzik magukat és nem félnek a fogászati kezeléstől. 😊

Fogászathoz kötődő képzések, amelyeken részt vettem
2017. 10. 14. Neuromarketing a fogászati rendelőben (XVII. Dental World, Kluka Attila)
2018. 04. 13. GDPR képzés; Felkészülés az új uniós adatvédelmi rendeletre a privát egészségügyi praxisokban (Praxis Akadémia, Dr. Bódi Krisztina, Lengyel Lívia)
2018. 10. 11. Hogyan vezessük sikerre fogászati rendelőnket 2019-ben? (XVIII. Dental World, Kluka Attila)
2019. 02. 23. Államilag elismert fogászati praxis menedzser képzés (Vezinfó Kft., Kluka Attila)
2019. 05. 04. Fogászati kommunikációs és értékesítési tréning (Kluka Attila)
2019. 10. 10. Hatékony fogászati kommunikáció (XIX. Dental World, Szemes Orsolya)

 

Online bejelentkezés | RNDentist Fogászati Rendelő

Milyen rendelésre kér időpontot?

Adatvédelmi irányelvek

9 + 2 =